• Teollisuus
  • Julkiset Rakennukset
  • Työnteko ja Virkistys
  • Yksityinen

Tehtaat, varastot, erikoisrakenteet

Teollisuuden kohteissa on usein suurien kuormien ja jännevälien aiheuttamat haastavat runkorakenteet. Toimistomme perustajalla on Fise:n myöntämä AA-luokan pätevyys ja paljon kokemusta vaativien betonirakenteiden suunnittelusta. Myös puu- ja teräsrunkoisten ratkaisujen suunnittelu onnistuu meiltä. Suunnittelussa käytämme kotimaista CADS-ohjelmistoa, joka tehostaa rakenne- ja elementtisuunnittelua.

Betoni-, teräs- ja puurakenteet

Julkisiin rakennuksiin kuuluvat esimerkiksi koulut, päiväkodit, sairaalat, terveysasemat ja palveluasunnot. Nämä kohteet ovat yleensä vaativia suunnitella tiukkoine käyttö- ja elinkaaritavoitteineen. Henkilökunnallamme on runsaasti kokemusta julkisten rakennusten saneerauksesta sekä uudisrakentamisesta. Kokemuksen perusteella voimme hyödyntää käytännössä testattuja ratkaisuja ja yhdistää näitä uusiin hyviin toteutustapoihin.

Liiketilat, hotellit

Liiketilojen, hotellien ym. suunnittelussa on varauduttava erityisesti kohteiden muuntojoustavuuteen ja taloteknisiin vaatimuksiin. Hyvä ja toimiva yhteistyö rakennuttajan sekä muiden suunnittelijoiden välillä on eduksi myös virkistysrakentamisessa, jotta saavutetaan toivottu lopputulos toimivan kiinteistön muodossa.

Loma- ja kesäasunnot, mökit, huvilat

Teemme rakenne- ja rakennussuunnittelua myös pienempiin yksityiskohteisiin kuten loma-, kesäasuntoihin, mökkeihin ja huviloihin. Suunnittelijan ottaminen lähialueelta kannattaa muun muassa lyhyiden välimatkojen ja paikallistuntemuksen ansiosta. Meidän kauttamme saatte tarvittaessa yhteyden muihin paikallisiin erikoissuunnittelijoihin kuten arkkitehtiin, lvi- ja sähkösuunnittelijaan.

Yritys

Insinööritoimisto S. O. Kosonen Oy on vuonna 2010 perustettu.
Erilaiset rakenne- ja rakennussuunnitelmat, pienemmistä loma-asunnoista aina suuriin liike- ja teollisuusrakennuksiin kuuluu insinööritoimiston toimenkuvaan. Lisäksi erikokoisten rakennustyömaiden vastaavan mestarin työt ja valvonta on mahdollista suorittaa toimiston toimesta.
Yrityksen käyttämät ohjelmat ovat mm. Cads, Jigi, Pupax,